avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, Va rog 1-2 modele de cerere catre ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, Va rog 1-2 modele de cerere catre judecatoria sector ...

Buna ziua,

Va rog 1-2 modele de cerere catre judecatoria sector 3 pentru contestare proces verbal de contraventie al Politiei Bucuresti.
Multumesc aniticipat

Alte discuții în legătură

Prelungire dovada circulatie iStefan88 iStefan88 Buna ziua, Puteti sa ma ajutati va rog, cu procedura pentru prelungirea cu 30 zile a devezii de circulatie. Acum dispun de o dovada de 15 zile. ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare ilegala primita de la politia comunitara andreygexge andreygexge Salutare la toata lumea am si eu o problema am parcat in loc nepermis in parcul Herastrau (la intrarea de la fostul montagne ruse) nu eram singurul si nu eram ... (vezi toată discuția)
Accident rutier in sectorul 2 si proces verbal de contraventie incheiat de biroul incidente rutiere sector 3 cristinafeb cristinafeb Buna ziua, am o dilema. Am avut un accident rutier pe raza sector 2. Am fost la Accidente usoare sector 2 unde s-a eliberat doar autorizatia de reparatie insa ... (vezi toată discuția)