avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vecini care imi fac probleme dand cu spray paralizant ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecini care imi fac probleme dand cu spray paralizant pe casa ...

Vecini care imi fac probleme dand cu spray paralizant pe casa scarii sau alte substanțe iritante si tot ei imi fac reclamatie daca deschid geamul sa se aeriseasca scara. De asemenea acei vecini scutura si spala sau usuca covoare pe casa scarii dupa ce in prealabil acele covoare au fost udate cu substante iritante sau urăt mirositoare. Ce pot face pentru a evita sa ma mut în altă locație ??
Ultima modificare: Luni, 30 Decembrie 2024
novi09, utilizator
Ignorati, ca isi fac lor mai rau decat dv.
Acum, serios vorbind, nu spun ca nu e posibil sa nu ne placa unii detergenti folositi de vecini, insa ceea ce spuneti dv. ca va fac dv. vecinii ar fi foarte costisitor si face putin probaabil asa ceva.
Privitor la scuturare sau uscare, vedeti ce puteti face in asociatie, la comun, ca reguli.
Totusi, fiti putintel mai atent, caci substantele iritante costa ceva, sa inunzi casa scarii cu asa ceva nu e ieftin. Vedeti daca mai sunt vecini deranjati, altfel poate ca sunteti doar prea sensibil la o substanta si atat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme vecini curte un_cetatean_model un_cetatean_model Buna seara si La Multi Ani! Incep acest forum cu o problema legata de vecinul meu. Este un fost politist pensionar, cu 3 masini de firma, care le spala ... (vezi toată discuția)
Evacuare hota prin casa scarii. Laryssa89 Laryssa89 Buna ziua, As dori sa stiu daca am nevoie de autorizatie,si de la cine ar trebuie sa procur in cazul meu: mobila din bucatarie,nu imi permite sa trec cu ... (vezi toată discuția)
Vecini cu probleme eryurek eryurek Buna ziua, Vreau sa va impartasesc problema mea si in acelasi timp va rog sa ma sfatuiti ce ar trebui sa fac. Locuiesc intr-un apartament la etajul 2 de 3 ... (vezi toată discuția)