Vecini care imi fac probleme dand cu spray paralizant pe casa scarii sau alte substanțe iritante si tot ei imi fac reclamatie daca deschid geamul sa se aeriseasca scara. De asemenea acei vecini scutura si spala sau usuca covoare pe casa scarii dupa ce in prealabil acele covoare au fost udate cu substante iritante sau urăt mirositoare. Ce pot face pentru a evita sa ma mut în altă locație ??
Ignorati, ca isi fac lor mai rau decat dv.
Acum, serios vorbind, nu spun ca nu e posibil sa nu ne placa unii detergenti folositi de vecini, insa ceea ce spuneti dv. ca va fac dv. vecinii ar fi foarte costisitor si face putin probaabil asa ceva.
Privitor la scuturare sau uscare, vedeti ce puteti face in asociatie, la comun, ca reguli.
Totusi, fiti putintel mai atent, caci substantele iritante costa ceva, sa inunzi casa scarii cu asa ceva nu e ieftin. Vedeti daca mai sunt vecini deranjati, altfel poate ca sunteti doar prea sensibil la o substanta si atat.
Vecini cu probleme
eryurek
Buna ziua,
Vreau sa va impartasesc problema mea si in acelasi timp va rog sa ma sfatuiti ce ar trebui sa fac. Locuiesc intr-un apartament la etajul 2 de 3 ... (vezi toată discuția)