avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna seara, in octombrie am trimis un telefon in ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna seara, in octombrie am trimis un telefon in garantie ...

Buna seara, in octombrie am trimis la kattara telecom un telefon in garantie, mi s-a spus ca in termen de 15 zile se va repara, in momentul de fata nu mi se raspunde la telefon si cand le trimit mail imi spun ca este in service si ca mi se va trimite cand este gata, nu mi se pare normal sa imi tina telefonul 3 luni de zile...Nu ar trebuii sa mi se inlocuiasca telefonul sau banii inapoi daca nu il pot repara?. Si ma intrebam daca ii pot ataca cumva daca tot sunt tratat cu spatele. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Alin Chirita , utilizator 23:59, 1 Ianuarie 2025
Buna ziua

Daca ati cumparat telefonul ca persoana fizica (deci nu pe firma/pfa etc) atunci puteti face o plangere la ANPC.

[ link extern ]
Neapărat plângere la ANPC! Ar fi trebuit să faceți plângerea după cele 15 zile. Și fără măsuri de retaliere
Ultima modificare: Miercuri, 1 Ianuarie 2025
adriandimitriu, utilizator
Buna Seara, multumesc de sfat! doar ce am facut acum o plangere la ANPC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Țeapă quickmobile alexandru20146 alexandru20146 Bună ziua, Am făcut nefericita alegere de a cumpăra de la Quickmobile. Mi-am luat un telefon Asus Zoom ZX551ML 128gb și în jumătate de an mi-au ... (vezi toată discuția)
Termen de 15 zile pentru solutionarea garantiei! amzastefan amzastefan Buna ziua, Am un telefon achizitionat online care s-a defectat la 5 luni de la achizitie. Am fost cu el in service-ul care se ocupa de garantie si l-am depus ... (vezi toată discuția)
Probleme service gsm gvlad21 gvlad21 Buna seara, In luna iulie a.c. am prelungit un contract de voce, astfel cumparand telefonul cu pricina cu o reducere semnificativa. Inca de la inceput am ... (vezi toată discuția)