avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte stare civila confiscate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte stare civila confiscate

Acte stare civila confiscate

Va rog sa imi spuneti daca exista in codul civil/penal o referire legata de un cetatean ce a confiscat acte de stare civila ale stramosilor decedati in urma cu 30-40 de ani (greu de scos duplicat) spre a impiedica buna desfasurare a succesiunii legale, si ce sanctiuni risca.

Alte discuții în legătură

Buna ziua! În 2014, tatăl si bunica mea au decedat, rămânând ... Georgiana59 Georgiana59 Buna ziua! În 2014, tatăl si bunica mea au decedat, rămânând eu si bunicul meu moștenitorii casei, in urma succesiunii. Menționez ca tatăl meu, a ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate distrus MariusAnA MariusAnA Buna ziua! Am o nelamurire legata de obtinerea unul titlu de proprietate in urma distrugerii. Eu si unchiul meu (tatal meu fiind decedat) am ramas ... (vezi toată discuția)
Anulare in monitorul oficial, cu rea intentie, acte de proprietate ale altuia! Battista Battista Cetăţean X moşteneşte prin testament o suprafaţă de pământ, în mod egal, împreună cu mama dânsei. Mama dânsei decedează şi jumătatea acesteia ... (vezi toată discuția)