avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua Vă rog să mă ajutați cu un răspuns în ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua Vă rog să mă ajutați cu un răspuns în legătură ...

Bună ziua
Vă rog să mă ajutați cu un răspuns în legătură cu următoarea situație.
In urma cu câteva luni, soțul meu i-a dat unui prieten aflat într-o situație dificilă, o sumă de bani cu împrumut.
Acesta i-a restituit treptat mici părți din sumă însă mai are încă de restituit o parte destul de mare, parte pe care refuză să o mai de-a. Întrebarea mea este: Ce am putea face pentru a ne recupera banii dat fiind faptul că nu avem acte încheiate cu acesta. Singura dovadă că ne este dator sunt mesajele SMS prin care ne-a tot promis că ne da banii.
Vă mulțumesc anticipat!
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aici discutam despre o cauza civila, nicio legatura cu parchetul, procuror, etc.
Eu m am referit la cum stau lucrurile nu la discuția deschisă aici.

Avocat Lăzăruţiu Lucian a scris:

Aici discutam despre o cauza civila, nicio legatura cu parchetul, procuror, etc.

Ultima modificare: Marți, 31 Decembrie 2024
SunnyXxxX, utilizator
Lucrurile nu pot sta asa, legal este eronat ce spuneti. Si pentru situatia data, si pentru alta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum poti da in judecata un escroc? ciprian_r ciprian_r Am imprumutat o suma de bani unui preten destul de apropiat care s-a dovedit a fi un escroc. Suma e destul de mare cam 17500 de euro. Problema este ca nu am ... (vezi toată discuția)
Proba inregistrare audio cu aplicatie reportofon al3x_nistor al3x_nistor Am imprumutat un \"prieten\" cu o suma de bani pentru reparatia unei masini. Mi-a promis ca imi va da o parte din profit cand se va materializa. Nu am incheiat ... (vezi toată discuția)
Proba sms in dosar penal ContSters257745 ContSters257745 Buna ziua! Se poate admite ca proba in penal SMSuri forwardate ca e-mail si apoi listate (ma refer strict la listare dat fiind ca aceasta forma mi se pare f ... (vezi toată discuția)