avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselaciune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselaciune

buna ! eu i-am facut o plingere de neınformare şi ınşelatorie ıntr-o societate comerciala la politie asociatul, iar acesta sa ales cu un dosar penal care este ın cercetari ınca nu este solutionat ,cu ce se va alega asociatul cu o amenda sau cu ce ? ªi cınd se va solutiona eu de unde pot afla din cate ştiu se afla la Parchetul de pe linga Judecatorie ? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: hikmet , utilizator 14:44, 11 Februarie 2010
Depinde daca va fi gasit vinovat, in urma cercetarilor, daca exista suficiente probe , daca va trimis in judecata , pentru aplicarea unei pedepse. Veti fi instiintata despre modul de solutionare a dosarului.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Februarie 2010
ContSters47264, utilizator
Neavand amanunte despre situatia descrisa in mod atat de ambiguu de dvs,reaspunsul corect,este ca totul depinde de probatoriile administrate in faza de urmarire penala cat si in cea de cercetare judecatoreasca
situatia este urmatoare : suntem doi asociati ıntr-o soc. com. eu fiind plecata din tara i-am lasat asociatului meu o procura pentru a administra soc. ,aportul social ın aceasta soc. este facut de mine .Asociatul profitind de ocazie a vanzut şi a cumparat marfa fara factura ,a facut ınvestitii dar nu le-a trecut pe societate ,am avut o discutie cu el am cerut acte şi situatia firmei dar nu mi-a dar ma amenintat ca ma da afara din soc .precum are procura speciala data de mine ,eu nu am avut dreptul la nimic nici macar nu mi-a dat adresa contabilei care se ocupa de firma şi etc . Eu am venit ın tara şi am anulat procura am ıncercat sa discut cu el dar a zis ca nu se mai poate amındoi ca el ma da afara din firma şi ca eu nu am drept la nimic nici macar nu ma primit la punctul de lucrul al firmei ,ın urma acestui scandal eu am facut o plingere la Politie şi acestia i-au facut un doasar penal pe care l-au ınaintat sper Parchet .
Daca atunci cand ati depus plangerea vi s-a comunicat un numar de inregistrare, lucrurile sunt foarte simple. Va deplasati la parchet, aratati numarul de inregistrare si solicitati sa va informeze care este parcursul si stadiul dosarului. In conditiile in care nu aveti asa ceva, puteti rezolva situatia, tot printr-o deplasare la parchet, dar cautarea dosarului va fi ceva mai anevoioasa.
Din ce afirmati dumneavoastra, situatia este destul de complicata, iar solutionarea dosarului va dura ceva. Sfatul meu este sa va interesati de stadiul lucrarilor si daca vi se pare ca parchetul/politia tergiverseaza lucrurile, puteti face o cerere solicitand urgentarea cercetarilor.

Av. Claudiu Sorin Feteanu
va multumesc pentru raspuns ! Mi s-a dat un nr. de la dosarul penal eu sunt acum ın strainatate şi am trimis o ruda la Parchet sa ıntrebe ce sa ıntamplat cu dosarul dar nu i-a dat nici o ınformatie . Pentru o cerere solicitınd urgenta cercetarilor unde trebuie facuta ,pot sa o fac prin telefon sau prin email ?

Alte discuții în legătură

Plingere la politie bacau73 bacau73 Cineva mi-a facut o plingere la politie nejustificata . Agentul de politie care se ocupa de asa zisul caz , a venit la mine la servici , cerindu-mi sa ma ... (vezi toată discuția)
Plangere neplata pensiei de intretinere filipandra filipandra am facut acum 2 luni,o plangere pentru neplata pensiei de intretinere,stabilita printr-o sentinta definitiva de atunci nu am nici un raspuns care ar fi pasul ... (vezi toată discuția)
Amenda penala din 2007 .... ContSters167964 ContSters167964 A fost completat dosaru pentru detinere in vederea consumului de 1 gram marijuana,cu datele de pe buletin,separat s-a mai cerut o adresa alternativa , nu am ... (vezi toată discuția)