avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselaciune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselaciune

buna ! eu i-am facut o plingere de neınformare şi ınşelatorie ıntr-o societate comerciala la politie asociatul, iar acesta sa ales cu un dosar penal care este ın cercetari ınca nu este solutionat ,cu ce se va alega asociatul cu o amenda sau cu ce ? ªi cınd se va solutiona eu de unde pot afla din cate ştiu se afla la Parchetul de pe linga Judecatorie ? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: hikmet , utilizator 14:44, 11 Februarie 2010
Pai nu i-au dat nicio informatie deoarece nu avea nicio calitate procesuala in cauza. Informatiile se ofera partilor sau reprezentantilor acestora. Trebuie ori sa ii dati o procura speciala in acest sens, ori sa angajati un avocat care, in baza relatiilor contractuale poate cere informatii si poate depune cereri/memorii in numele dumneavoastra. De retinut este si faptul ca, in cazul unui avocat, contractul se poate incheia si la distanta, nefiind nevoie sa va deplasati pentru a semna vreo imputernicire.
Plangerea pentru tergiversare o puteti trimite si prin fax, dar cel mai sigur pentru dvs este sa fie depusa cu un numar de inregistrare.
Succes!

Av. Claudiu Sorin Feteanu
va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plingere la politie bacau73 bacau73 Cineva mi-a facut o plingere la politie nejustificata . Agentul de politie care se ocupa de asa zisul caz , a venit la mine la servici , cerindu-mi sa ma ... (vezi toată discuția)
Plangere neplata pensiei de intretinere filipandra filipandra am facut acum 2 luni,o plangere pentru neplata pensiei de intretinere,stabilita printr-o sentinta definitiva de atunci nu am nici un raspuns care ar fi pasul ... (vezi toată discuția)
Amenda penala din 2007 .... ContSters167964 ContSters167964 A fost completat dosaru pentru detinere in vederea consumului de 1 gram marijuana,cu datele de pe buletin,separat s-a mai cerut o adresa alternativa , nu am ... (vezi toată discuția)