avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotărârea de divorț în cît timp se eliberează?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotărârea de divorț în cît timp se eliberează?

Hotărârea de divorț în cît timp se eliberează.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:42, 1 Ianuarie 2025
Hotărârea se va redacta şi se va semna în cel mult 30 de zile de la pronunţare. Insa termenul de 30 de zile este un termen de recomandare și, în funcție de gradul de aglomerare a instanței, redactarea și comunicarea sentinței de divorț poate întârzia semnificativ uneori.
Ultima modificare: Marți, 31 Decembrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic
În realitate durează cel puțin 3, 4 luni,,situațiile în care se redecteaza mai repede au devenit excepții.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreasca divort Adrinuta Adrinuta Buna ziua, In data de 06.09.2016 s-a afisat online, pe site-ul oficial al judecatoriei, hotararea judecatoreasca in ceea ce priveste divortul incheiat prin ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!am avut ultima infatisare la prosedul de divort.a ramas ... Luminita1963 Luminita1963 Buna ziua!Am avut ultima infatisare la prosedul de divort.A ramas in pronuntare.In cit timp se poate afla decizia judecatorului si in cit timp pot intra in ... (vezi toată discuția)
Hotarare divort mireaandreiiustin mireaandreiiustin Buna ziua! Am teminat procesul de divort in data de 13.11.2012. As dori sa stiu in cat timp imi vine hotararea de divort si daca pot sa o ridic mai devreme de ... (vezi toată discuția)