avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... In anul 1998 a fost infiintat un CAR
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

In anul 1998 a fost infiintat un CAR

Buna ziua. La multi ani.
In anul 1998 a fost infiintat un CAR a Salariatilor cu cod fiscal la anaf care a functionat pana in anul 2012, dar nu a fost inchis Stiu ca a fost afiliat la un car mai mare din judet unde raporta anual date din contabilitate.. Din conducerea CAR-ului a mai ramas doar casiera , presedintele si contabila au decedat. Am cerut de la anaf informatii si mi s-a spus ca nu este depus nici un fel de situatii pana in prezent. Intreb ce trebuie facut , ce situatii trebuie depuse si din ce an ca sa putem inchide unitatea. Multumesc mult
Ultima modificare: Joi, 2 Ianuarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Functionare asociatie de proprietari ContSters134265 ContSters134265 La data de 01.12.2013, proprietarii a trei blocuri noi situate pe aceeasi strada au constituit o asociatie in conditiile Legii nr. 230/2007, iar cu ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru nedepunere bilant anual asociatie adi46 adi46 ASOCIATIE NON PROFIT NU A DEPUS SITUATIA FINANCIARA ANUALA CINE ESTE AMENDAT nu mai am nici un cont bancar a ramas un asociat valid (vezi toată discuția)
Care sunt pasii pentru desfiintarea unor asociatii (4) nonprofit ... jean59 jean59 Care sunt pasii pentru desfiintarea unor asociatii (4) nonprofit infiintate in 1998 fara nici o activitate iar in anul 2013 persoana care le-a infiintat a ... (vezi toată discuția)