avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara, vă rog să mă lămurească și pe mine ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara, vă rog să mă lămurească și pe mine cineva: ...

Bună seara, vă rog să mă lămurească și pe mine cineva: o contestație împotriva unui proces verbal de constatare unei contravenții se depune la judecătorie la termen de 15 zile lucrătoare s-au calendaristice de la primirea comunicării ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:20, 1 Ianuarie 2025
Împotriva procesului-verbal de constatare a contravenției și de aplicare a sancțiunii se poate face plângere în termen de 15 zile de la data înmânării sau comunicării acestuia.

Sunt zile calendaristice .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare amenda primarie Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G Am primit de la primarie un proces verbal de constatare prin care mi s-a dat o amenda. Cum si unde o contest? Fac plangere sau contestatie, unde la depun? (vezi toată discuția)
Bună,fiica mea are 17 ani si a primit amenda de la politia locala ... GetaLivia GetaLivia Bună,fiica mea are 17 ani si a primit amenda de la politia locala in valoare de 500lei pt.ca nu a avut masca de protectie si procesul verbal l-am primit prin ... (vezi toată discuția)
Bună seara, poliția locală mi-a întocmit un proces verbal ... gicaursulescu96@gmail.com gicaursulescu96@gmail.com Bună seara, poliția locală mi-a întocmit un proces verbal de contravenție în data de 27 noiembrie 2024, l-am primit în data de 23 decembrie prin ... (vezi toată discuția)