avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună de 0 luna au tăiat curentul electrică și eu ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună de 0 luna au tăiat curentul electrică și eu am rupt ...

Bună de 0 luna au tăiat curentul electrică și eu am rupt sigiliul și l-am conectat ce probleme am .. eu am o singura factur de 7700. RON și de asta au tăiat curentul de unde să plătesc e vina lor recalculare pe 1 an .?
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 23:18, 1 Ianuarie 2025
Poate sa va faca plangere penala.
Este infractiune ruperea sigiliului.
Buna ziua

Ati facut foarte rau.

Nu numai ca vi se va face dosar penal pt furt insa veti avea de platit mai mult decat factura actuala pentru ca vi se va stabili si un consum de energie electrica "la pausal".

Trebuia sa fi intrebat aici inainte de a decide sa va rebransati ilegal. Existau solutii: reclamatie la ANRE, cerere de esalonare etc...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzatie nefondata furt energie electrica, pretindere mita Cristian Nicola Cristian Nicola Buna ziua, Am o situatie mai ciudata din punct de vedere legal. Sambata 10.01.2014 dimineata au venit la usa doi reprezentanti de la o firma partenera unui ... (vezi toată discuția)
Furt de energie curent electric amuri amuri Buna ziua! Sunt o societate comerciala care are mai multi chiriasi. Pentru fiecare chirias exista montat un contor pasant de citire a consumului. Unul ... (vezi toată discuția)
Recalculare consum enel Universul_tau Universul_tau Buna seara, Am si eu o problema cu cei de la Enel si din pacate nu stiu ce solutie juridica am. Speta este urmatoarea: Am incheiat ... (vezi toată discuția)