avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, o parere va rog. Auto achizitionat prin ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, o parere va rog. Auto achizitionat prin credit auto, ...

Buna ziua, o parere va rog. Auto achizitionat prin credit auto, nu a fost achitat integral creditul, deci masina inca este sub garantie in contractul de credit, poate fi executata silit autoturismul de catre de ANAF?

Alte discuții în legătură

Bună ziua , daca intr-un contract de credit masina este garantie ... MIRCEA123dd MIRCEA123dd Bună ziua , daca intr-un contract de credit masina este garantie mobiliara dar eu am vandut-o fara a achita creditul masina poate fi executata daca are alt ... (vezi toată discuția)
Executare silita Cristhina Cristhina Buna ziua! Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema. Pe perioada casatoriei am cumparat prin credit 1 garsoniera, 2 terenuri si 2 autoturisme. Anul ... (vezi toată discuția)
Somatie executare silita s.stefan s.stefan Buna ziua, Urmare a unui credit bancar neachitat, acum aproximativ un an, am fost executat silit prin oprirea lunara din salariu a unei anumite sume, bani ce ... (vezi toată discuția)