avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Datorie Norvegia, faliment social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Datorie Norvegia, faliment social

Buna seara! Daca am datorie la statul Norvegian 20k € ,iar acum am primit înștiințare de la ANAF că o să fiu executat ,dar eu nu am nimic pe numele meu. Din cate am înțeles în 10 ani datoria s-ar șterge, aș fi declarat faliment social? Este adevărat?
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 00:57, 2 Ianuarie 2025
Buna ziua

Datoria nu se sterge decat in cazul in care creditorul renunta sau nu indeplineste formalitatile necesare executarii silite intr-un anumit termen (3 sau 5 ani, depinde de datorie) si intervine prescriptia.

In Romania nu exista faliment social.

In schimb exista insolventa persoanelor fizice: [ link extern ] /

Daca nu aveti nimic pe numele dvs, nu insemna ca nu puteti fi executata silit prin poprire pe salariu sau pe alte venituri de exemplu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie executare silita mihaigabi22 mihaigabi22 Buna seara! Am primit pe 24 decembrie o scrisoare de la executorul judecatoresc alaturi de o decizie de la tribunal de executare silita. Partea interesanta ... (vezi toată discuția)
Prescriptia / perimarea executarii silite utilizator nou utilizator nou Am luat un credit de nevoi personale de 10 mii euro de la BRD , far agiranti sau garantii , numai pe baza adeverintei de salar pe care era atunci trecuta suma ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie anaf myra1978 myra1978 buna ziua cum pot afla daca s-a prescris o datorie catre anaf veche de peste 10 ani,am fost actionara cu 2 % la o societate pe actiuni, de la care am plecat ... (vezi toată discuția)