avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Destinatie imobil partial închiriat regim hotelier
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Destinatie imobil partial închiriat regim hotelier

Am cumpărat un Apartament la periferia orașului, eu cu familia locuind într-un sat in afara orașului (la 30 de min).

Apartamentul este pentru a locui noi din când în când acolo pentru a fi mai ușor cu naveta.

Destinația imobilului ar fi majoritar sa locuim noi acolo, dar voiam sa încercăm și sa închiriem în regim hotelier (minim 2 nopți) de 2-3 ori pe luna, ca sa mai acopere din cheltuieli.

In acest caz trebuie urmate aceleași proceduri ca pentru un apartament exclusiv destinat închirierii în regim hotelier?
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 00:01, 3 Ianuarie 2025
Buna ziua

Da, sunt aceeasi pasi, indiferent de perioada de inchiriere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

regim hotelier buna ziua. vecinul meu are apartament in regim hotelier. are ... Adelinan19 Adelinan19 buna ziua. vecinul meu are apartament in regim hotelier. are nevoie de aprobarea vecinilor pentru acest lucru ? nimeni nu e de acord pentru ca vin tot felul de ... (vezi toată discuția)
Cum se declara venituri mici si sporadice din inchiriere in regim hotelier per noapte? vioricaw vioricaw Cum se declara veniturile mici si sporadice din inchiriere in regim hotelier per noapte? Ma gandesc sa dau la inchiriere in regim hotelier o garsoniera, nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! dacă aș închiria un imobil, aș putea, la rândul ... Ducu Flo Ducu Flo Buna ziua! Dacă aș închiria un imobil, aș putea, la rândul meu, să-l inchiriez unei alte persoane ( ex: in regim hotelier)? Am văzut că se practică ... (vezi toată discuția)