avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna ziua. daca tatăl meu in timpul vieții mi.a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna ziua. daca tatăl meu in timpul vieții mi.a făcut contract ...

buna ziua. daca tatăl meu in timpul vieții mi.a făcut contract de vanzare-cumparare cu clauză de întreținere, acum dupa moartea lui, ținând cont că nu mai sunt si alte bunuri de împărțit, mai trebuie făcută succesiunea?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:18, 3 Ianuarie 2025
Nu pt ca nu mai aveti ce mosteni.
Mergeti la cartea funciara și radiati sarcina cu certificatul de deces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare cu uz fruct si succesiune Anantony Anantony Buna ziua, In anul 2000 am facut act de vanzare-cumparare cu uz fruct cu mama si sotul ei, (plata a fost facuta integral de mine) cu intentia de a o proteja ... (vezi toată discuția)
Succesiunea tambur tambur Tatal meu a cumparat un apartament dupa decesul mamei si apoi s-a casatorit si i-a facut acesteia un testament pe acest apartament,apoi dupa 6 ani atat tatal ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere cu clauza uzufruct viager marius2222 marius2222 Bunicii mei ,de pe mama ,au facut un act de intretinere cu clauza de uzufuct viager lui nepotul lor,fiul lui matusa mea (eu fiind tot nepotul lor).Contractul a ... (vezi toată discuția)