avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1033 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună seara , dacă eu în 2008-2009 am făcut ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună seara , dacă eu în 2008-2009 am făcut închisoare în ...

Bună seara , dacă eu în 2008-2009 am făcut închisoare în Italia și am ieșit nevinovat , mai pot da statul italian în judecata? Și unde as putea găsi numărul de dosar căutând după nume. .mulțumesc
Incercati sa contactati un avocat italian specializat in drept penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Principiul ne bis in idem Gyodesign Gyodesign Buna ziua Vreau sa pun o intrebare unui avocat care ma poate ajuta intr-o problema. Situatia mea e urmatoarea: in anul 2011 am fost pus sub urmarire ... (vezi toată discuția)
Cine raspunde pentru inmatricularea unei masini furate? dsy dsy Buna ziua! In vara anului 2006 am cumparat o caravana, marca Fiat, inmatriculata , de la un domn din Pitesti. Masina era inmatriculata in judetul Arges. Dupa ... (vezi toată discuția)
Extradare din italia in elvetia - conditii mishaneaaa mishaneaaa buna seara! as vrea sa dau si eu o intrebare in domeniu dreptului penal......sotul meu este inchis la italia dar asteapta sa fie extradat la elvetia fiindca a ... (vezi toată discuția)