avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună seara , dacă eu în 2008-2009 am făcut ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună seara , dacă eu în 2008-2009 am făcut închisoare în ...

Bună seara , dacă eu în 2008-2009 am făcut închisoare în Italia și am ieșit nevinovat , mai pot da statul italian în judecata? Și unde as putea găsi numărul de dosar căutând după nume. .mulțumesc

Alte discuții în legătură

Principiul ne bis in idem Gyodesign Gyodesign Buna ziua Vreau sa pun o intrebare unui avocat care ma poate ajuta intr-o problema. Situatia mea e urmatoarea: in anul 2011 am fost pus sub urmarire ... (vezi toată discuția)
Cetatean al u.e…inchis…cu drepturi… taboo taboo Buna ziua! Va rog din suflet sa-mi oferiti un sfat.ERAM IN CONCEDIU PRIN U.E. cu masina personala ,doua cupluri,dupa ce am stat o noapte la Szeged si una la ... (vezi toată discuția)
Cine raspunde pentru inmatricularea unei masini furate? dsy dsy Buna ziua! In vara anului 2006 am cumparat o caravana, marca Fiat, inmatriculata , de la un domn din Pitesti. Masina era inmatriculata in judetul Arges. Dupa ... (vezi toată discuția)