avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Compensarea în bani a concediilor neefectuate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Compensarea în bani a concediilor neefectuate

Avem o coleg care si-a dat demisia, e in preaviz pana pe 20 ianuarie si care nu si-a efectuat zilele de concediu pentru anul 2024, tinand cont de OUG trenulet in care spune ; „personalul din instituțiile și autoritățile publice nu beneficiază la încetarea raporturilor de muncă sau de serviciu de compensarea în bani a concediilor neefectuate „ mai beneficiaza de banii pentru concediu neefectuat pentru 2024 ?
Mentionez ca suntem societate de stat,(societate a consiliului local) nu bugetari, contractuali.
Multumesc,
Ultima modificare: Vineri, 3 Ianuarie 2025
Adelacris, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:40, 3 Ianuarie 2025
Da, beneficiaza pentru 2024.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna dimineața și " la multi ani"! mulțumesc d-lui consilier ... paulette paulette Buna dimineața și \" La multi ani\"! Mulțumesc d-lui consilier Vasile pentru promptitudine și profesionalism. Am o întrebare legată de plata concediului ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna dupa demisie Bedit Bedit Buna ziua. Sunt functionar public de executie. In data de 05.07.2018 mi-am depus demisia la conducatorul institutiei, urmand sa-si produca efectele la data de ... (vezi toată discuția)
Compensare in bani a concediului neefectuat Roger25 Roger25 Buna seara, Ca angajat in firma actuala, avem dreptul fiecare la 24 zile CO / an. Pe anul ce a trecut, mi-am efectuat integral tot concediul. Luna aceasta, ... (vezi toată discuția)