avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi

Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna dimineața și \" La multi ani\"! Mulțumesc ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna dimineața și " La multi ani"! Mulțumesc d-lui consilier ...

Buna dimineața și " La multi ani"! Mulțumesc d-lui consilier Vasile pentru promptitudine și profesionalism. Am o întrebare legată de plata concediului neefectuat la închiderea raportului de muncă,, in contextul ordonanței trenuleț in care se mentioneaza la art.III,alin5, că "personalul in instituțiile și autoritățile publice ......nu beneficiază la încetarea raporturilor de muncă de compensarea in bani a concediilor neefectuate aferente anului 2025".Concret întrebarea mea este: la încetarea raportului de muncă, respectiv închiderea CIM la finalul lunii martie anul curent, concediul neefectuat aferent anilor 2023(12 zile) și 2024(35 zile) se va compensa in bani? Mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:40, 10 Ianuarie 2025
La multi Ani! si dvs.

Da, concediul neefectuat aferent anilor 2023(12 zile) și 2024(35 zile) se va compensa in bani
Ultima modificare: Vineri, 10 Ianuarie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare legata de compensarea in bani a co 2023 si 2024 paulette17 paulette17 buna ziua! sunt anjgajata cu contract de munca pe perioada nedeterminata la o institutie publica . As avea conditii de pensionare cu 01.06.2025. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! v-as fi recunoscătoare dacă m-ați putea ajuta ... ElenaaMariaa ElenaaMariaa Bună ziua! V-as fi recunoscătoare dacă m-ați putea ajuta legat de zilele de Co neefectuate. Mi se va încheia CIM la data de 31.01.2025 și mai am 21 de ... (vezi toată discuția)
De ce nu se plătesc zilele de concediu odihna neefectuate aferente ... IoanCristian IoanCristian Bună ziua, medic rezident. De ce nu se plătesc zilele de concediu odihna neefectuate aferente 2023-2024 cu noua ordonanță \"trenuleț\", dacă ea face ... (vezi toată discuția)