avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna dimineața și \" La multi ani\"! Mulțumesc ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna dimineața și " La multi ani"! Mulțumesc d-lui consilier ...

Buna dimineața și " La multi ani"! Mulțumesc d-lui consilier Vasile pentru promptitudine și profesionalism. Am o întrebare legată de plata concediului neefectuat la închiderea raportului de muncă,, in contextul ordonanței trenuleț in care se mentioneaza la art.III,alin5, că "personalul in instituțiile și autoritățile publice ......nu beneficiază la încetarea raporturilor de muncă de compensarea in bani a concediilor neefectuate aferente anului 2025".Concret întrebarea mea este: la încetarea raportului de muncă, respectiv închiderea CIM la finalul lunii martie anul curent, concediul neefectuat aferent anilor 2023(12 zile) și 2024(35 zile) se va compensa in bani? Mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:40, 10 Ianuarie 2025
La multi Ani! si dvs.

Da, concediul neefectuat aferent anilor 2023(12 zile) și 2024(35 zile) se va compensa in bani
Ultima modificare: Vineri, 10 Ianuarie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! v-as fi recunoscătoare dacă m-ați putea ajuta ... ElenaaMariaa ElenaaMariaa Bună ziua! V-as fi recunoscătoare dacă m-ați putea ajuta legat de zilele de Co neefectuate. Mi se va încheia CIM la data de 31.01.2025 și mai am 21 de ... (vezi toată discuția)
Compensarea în bani a concediilor neefectuate Adelacris Adelacris Avem o coleg care si-a dat demisia, e in preaviz pana pe 20 ianuarie si care nu si-a efectuat zilele de concediu pentru anul 2024, tinand cont de OUG trenulet ... (vezi toată discuția)
Zilele de concediu de odihna pe anul anul 2022 sunt valabile ... Magie1 Magie1 Zilele de concediu de odihna pe anul anul 2022 sunt valabile pina in anul 2023 pe 30 iunie,cele din anul 2023 sunt valabile pina in anul 2025 pe 30 iunie,si ... (vezi toată discuția)