avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intrebare legata de compensarea in bani a CO 2023 si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intrebare legata de compensarea in bani a CO 2023 si 2024

buna ziua! sunt anjgajata cu contract de munca pe perioada nedeterminata la o institutie publica . As avea conditii de pensionare cu 01.06.2025. Intrebarea mea este:
Pot benefifia de compensarea in bani a concediului de odihna neefectuat pt anii 2023 si 2024 la incetarea raporturilor de munca?
Mentionez ca nici pe anul 2025 nu am efectuat nici o zi de concediu odihna...Cum ar trebui sa procedez pe a beneficia de bani ? Mentionez ca nu as avea nevoie de zile de concediu.efective. ...Imi permite legea acest lucru pt anii 2023 si 2024? Stiu ca pt anul 2025 nu as beneficia datorita ordonantei trenulet. Ma poate ajuta cineva cu un raspuns competent? multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:46, 31 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, beneficiati de compensarea in bani a concediului de odihna neefectuat pentru anii 2023 si 2024 la incetarea raporturilor de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna dimineața și " la multi ani"! mulțumesc d-lui consilier ... paulette paulette Buna dimineața și \" La multi ani\"! Mulțumesc d-lui consilier Vasile pentru promptitudine și profesionalism. Am o întrebare legată de plata concediului ... (vezi toată discuția)
Plata drepturi restante din 2024,la încetarea activității,cu ... anasantes34 anasantes34 Plata drepturi restante din 2024,la încetarea activității,cu ocazia pensionarii. Am depus cerea de ... (vezi toată discuția)
Un salariat (bugetar ) solicita plata în avans ... Teo15 Teo15 Bună seara! Va rog sa ma ajutați cu o speță. Un salariat( bugetar ) solicita plata în avans a concediului de odihna pt 15 zile lucratoare aferente anului ... (vezi toată discuția)