avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... De ce nu se plătesc zilele de concediu odihna ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

De ce nu se plătesc zilele de concediu odihna neefectuate aferente ...

Bună ziua, medic rezident.
De ce nu se plătesc zilele de concediu odihna neefectuate aferente 2023-2024 cu noua ordonanță "trenuleț", dacă ea face referire doar la zilele de concediu aferente 2025 ?
Ultima modificare: Luni, 10 Februarie 2025
IoanCristian, utilizator
Cel mai recent răspuns: IoanCristian , utilizator 18:05, 10 Februarie 2025
Cine v-a spus asa ceva v-a indus in eroare .. OUG 156/2024 se refera doar la anul 2025.
mi s-a spus de la salarizare SCJU Tg Mureș ca aceste zile nu se mai plătesc.
nici pe fluturașul de salariu aferent lunii ianuarie 2025 nu apar.

încetarea contractului de munca a avut loc la data de 31 ianuarie 2025.

Cornel Vasile a scris:

Cine v-a spus asa ceva v-a indus in eroare .. OUG 156/2024 se refera doar la anul 2025.

Ultima modificare: Luni, 10 Februarie 2025
IoanCristian, utilizator
Doar cele aferente lunii ianuarie 2025 nu se platesc ..legea este clara.
mulțumesc.

Cornel Vasile a scris:

Doar cele aferente lunii ianuarie 2025 nu se platesc ..legea este clara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! v-as fi recunoscătoare dacă m-ați putea ajuta ... ElenaaMariaa ElenaaMariaa Bună ziua! V-as fi recunoscătoare dacă m-ați putea ajuta legat de zilele de Co neefectuate. Mi se va încheia CIM la data de 31.01.2025 și mai am 21 de ... (vezi toată discuția)
Plata drepturi restante din 2024,la încetarea activității,cu ... anasantes34 anasantes34 Plata drepturi restante din 2024,la încetarea activității,cu ocazia pensionarii. Am depus cerea de ... (vezi toată discuția)
Buna dimineața și " la multi ani"! mulțumesc d-lui consilier ... paulette paulette Buna dimineața și \" La multi ani\"! Mulțumesc d-lui consilier Vasile pentru promptitudine și profesionalism. Am o întrebare legată de plata concediului ... (vezi toată discuția)