avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! V-as fi recunoscătoare dacă m-ați putea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! V-as fi recunoscătoare dacă m-ați putea ajuta ...

Bună ziua! V-as fi recunoscătoare dacă m-ați putea ajuta legat de zilele de Co neefectuate. Mi se va încheia CIM la data de 31.01.2025 și mai am 21 de zile CO neefecuate din 2024, Îmi vor fi plătite sau le voi pierde? Știu că OUG menționează că nu se vor plăti zilele de CO aferente 2025, dar sunt total în ceață. Vă mulțumesc pentru un eventual răspuns.
Ultima modificare: Vineri, 17 Ianuarie 2025
ElenaaMariaa, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:07, 17 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Zilele de CO neenfectuate din 2024 se vor compensa in bani la incetarea c.i.m.
Vă mulțumesc pentru răspuns!
Direcțiunea spitalului unde lucrez refuză să plătească zilele de CO rămase, pe motiv că persoanele al căror c.i.m se încheie după data de 01.01.2025 nu beneficiază de plata zilelor de co, conform ordonanței trenuleț.
Din ordonanță înțeleg că e vorba de zilele aferente 2025, iar eu am zilele de co din 2024, pe care nu mai am timp fizic să mi le consum pe toate până pe 31 ianuarie. Este legal să îmi fie refuzată compensarea lor având în vedere noua lege?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu scrie asa in OUG , se mentioneaza exact ceea ce spuneti si dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna dimineața și " la multi ani"! mulțumesc d-lui consilier ... paulette paulette Buna dimineața și \" La multi ani\"! Mulțumesc d-lui consilier Vasile pentru promptitudine și profesionalism. Am o întrebare legată de plata concediului ... (vezi toată discuția)
Ordonanța ,,trenuleț” Podarug Podarug Ordonanța ,,trenuleț\" spune că pentru timpul muncit in afara programului nu se mai acorda compensatii bănești ci doar timp liber.Dacă sunt chemat la ... (vezi toată discuția)
Zilele de concediu de odihna pe anul anul 2022 sunt valabile ... Magie1 Magie1 Zilele de concediu de odihna pe anul anul 2022 sunt valabile pina in anul 2023 pe 30 iunie,cele din anul 2023 sunt valabile pina in anul 2025 pe 30 iunie,si ... (vezi toată discuția)