Bună seara! Daca am fost plecați in afara țării împreună cu familia și de curând ne-am întors în țară.. Având un apartament unde la impozit a figurat o singură persoană (in realitate nefiind locuit) acum vreau să il pun și pe soț și pe copil sa figureze și ei la impozit, de ce anume as avea nevoie?
Mulțumesc frumos pentru eventualele răspunsuri!
Impozitul este o suma care se plateste de catre proprietar daca exista unul singur iar daca sunt 2 sau mai multi , suma respectiva se imparte la nr de proprietari . Daca apartamentul este bun comun cu sotul ar fi trebuit automat sa platiti deja fiecare separat partea lui iar daca este bun propriu al unuia dintre soti dobandit inainte de casatorie , celalat sot nu poate fi trecut la impozit decat daca i se vinde sau doneaza jumatate din proprietate . Copilul nu intra deocamdata in aceasta ecuatie , el va plati impozit cand o sa mosteneasca apartamentul .
Apartament
andreea@maria
sunt impreuna cu prietenul meu de ceva ani.Am hotarat sa ne mutam impreuna si prin urmare sa ne luam un apartament cu prima casa.Eu nu pot face imprumut si ... (vezi toată discuția)