avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara! Daca am fost plecați in afara țării ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara! Daca am fost plecați in afara țării împreună ...

Bună seara! Daca am fost plecați in afara țării împreună cu familia și de curând ne-am întors în țară.. Având un apartament unde la impozit a figurat o singură persoană (in realitate nefiind locuit) acum vreau să il pun și pe soț și pe copil sa figureze și ei la impozit, de ce anume as avea nevoie?
Mulțumesc frumos pentru eventualele răspunsuri!
Cel mai recent răspuns: Etsy123 , utilizator 18:20, 4 Ianuarie 2025
Impozitul se plătește pe numele titularului casei pe contract..Ei vor avea nevoie de un act oficial care sa modifice, statul vechi.
Impozitul se plătește pe numele titularului casei pe contract..Ei vor avea nevoie de un act oficial care sa modifice, statul vechi.
Cine e proprietar acela plateste impozit.

Banuiesc ca e vorba despre cote de intretinere si acolo se trece numarul de persoane care locuiesc in imobil.
Impozitul este o suma care se plateste de catre proprietar daca exista unul singur iar daca sunt 2 sau mai multi , suma respectiva se imparte la nr de proprietari . Daca apartamentul este bun comun cu sotul ar fi trebuit automat sa platiti deja fiecare separat partea lui iar daca este bun propriu al unuia dintre soti dobandit inainte de casatorie , celalat sot nu poate fi trecut la impozit decat daca i se vinde sau doneaza jumatate din proprietate . Copilul nu intra deocamdata in aceasta ecuatie , el va plati impozit cand o sa mosteneasca apartamentul .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme de familie- partaj magdalenarus magdalenarus Santem casatoriti de 22 de ani , in urma cu 15 ani sotul a mostenit o jumatate de casa , jumatate i-am despagubit noi pe unchii lui . Dupa un an am demolat ... (vezi toată discuția)
Apartament andreea@maria andreea@maria sunt impreuna cu prietenul meu de ceva ani.Am hotarat sa ne mutam impreuna si prin urmare sa ne luam un apartament cu prima casa.Eu nu pot face imprumut si ... (vezi toată discuția)
Garantie cu bunurile altuia cris_boy cris_boy Buna seara. Va rog o lamurire. In primul rand contractul casei este pe numele mamei, copilul (in varsta de 30 ani) ia o copie dupa contractul casei si merge la ... (vezi toată discuția)