avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere copil

Daca tatal doreste sa beneficieze de concediul de crestere al copilului, unul din contracte trebuie suspendate? (al mamei sau tatalui).
Cel mai recent răspuns: alex24br , utilizator 10:16, 5 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Al tatalui trebuie suspendat.
Este obligatoriu suspendarea contractului? Nu poate lua si indemnizatia si salariu?

Cornel Vasile a scris:

Al tatalui trebuie suspendat.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie suspendat c.i.m.

Pe durata CCC nu poate avea venituri nete mai mari de 8 ori indemnizatia minima pe an calendaristic. Altfel spus, maxim 8 x 1.651 de lei = 13.208 lei net/an calendaristic. ..veniturile se obtin in baza altui raport juridic.
Ultima modificare: Duminică, 5 Ianuarie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc mult

Cornel Vasile a scris:

Trebuie suspendat c.i.m.

Pe durata CCC nu poate avea venituri nete mai mari de 8 ori indemnizatia minima pe an calendaristic. Altfel spus, maxim 8 x 1.651 de lei = 13.208 lei net/an calendaristic. ..veniturile se obtin in baza altui raport juridic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca sunt in ccc cu indemnizație, pot încheia contract de colaborare ... Dianatin Dianatin Daca sunt in CCC cu indemnizație, pot încheia contract de colaborare ca manager de transport cu firme de transport, fără să-mi afecteze indemnizația ? ... (vezi toată discuția)
Deschidere s.r.l. în cic simo02 simo02 Bună ziua, Sunt in concediul de creștere copil si vreau să deschid un SRL, care să aibă și activitate. Se poate fără să îmi pierd indemnizația ? ... (vezi toată discuția)
Venituri obtinute in ccc ALINAfenesan ALINAfenesan buna seara, pana in 11 iulie cand trebuie sa ma reintorc la serviciu, sunt in concediu pentru cresterea copilului. din 1 aprilie urmeaza sa mi se faca un ... (vezi toată discuția)