Buna ziua, am avut boala paradontala care aparant a fost tratata, am apelat la o clinica unde mi s-a pus 4 implanturi,refacute cateva bonturi si coroane noi.chiar inainte de a fi montate coronitele am fost la parodontolog pentru igienizare si control .imediat dupa montajul coronitelor am realizat caci cativa dintre dinti au o usoara mobilitate ceea ce eu cred ca nu este ok. Doctorul a spus sa cumpar si o gutiera iar mobilitatea va disparea. Toata arcada superioara e noua .as dori un sfat daca se poate, parerea mea este caci cineva a neglijat un test a bonturilor inainte de montajul coronitelor, nu ar trebui ca clinica sa repare acea eroare? am cheltuit aproximativ 12.000 euro.toate procedurile au fost facute la aceasi clinica.multumesc pentru eventualul raspuns.
cu stima ,Cosmin
Încercați sa obțineți alta opinie,apoi exprimați va solicitarea/nemulțumirea printr un mail către clinica (pt a avea ce probe).Ulterior în funcție de cea de a doua opinie analizați cu un av șansele unui demers judiciar(care la suma platita merita facut).Nu pierdeți timpul cu sesizări la Colegiul Med Stomatologi e pierdere inutila de timp.