avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Neglijenta dentist
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Neglijenta dentist

Buna ziua, am avut boala paradontala care aparant a fost tratata, am apelat la o clinica unde mi s-a pus 4 implanturi,refacute cateva bonturi si coroane noi.chiar inainte de a fi montate coronitele am fost la parodontolog pentru igienizare si control .imediat dupa montajul coronitelor am realizat caci cativa dintre dinti au o usoara mobilitate ceea ce eu cred ca nu este ok. Doctorul a spus sa cumpar si o gutiera iar mobilitatea va disparea. Toata arcada superioara e noua .as dori un sfat daca se poate, parerea mea este caci cineva a neglijat un test a bonturilor inainte de montajul coronitelor, nu ar trebui ca clinica sa repare acea eroare? am cheltuit aproximativ 12.000 euro.toate procedurile au fost facute la aceasi clinica.multumesc pentru eventualul raspuns.
cu stima ,Cosmin
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:03, 4 Ianuarie 2025
daca inteleg bine, e parerea dvs contra celei a medicului curant. cred ca ati putea incepe cu o a doua opinie.
Încercați sa obțineți alta opinie,apoi exprimați va solicitarea/nemulțumirea printr un mail către clinica (pt a avea ce probe).Ulterior în funcție de cea de a doua opinie analizați cu un av șansele unui demers judiciar(care la suma platita merita facut).Nu pierdeți timpul cu sesizări la Colegiul Med Stomatologi e pierdere inutila de timp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am avut boala paradontala care aparant a fost tratata, ... cocosmin13 cocosmin13 Buna ziua, am avut boala paradontala care aparant a fost tratata, am apelat la o clinica unde mi s-a pus 4 implanturi,refacute cateva bonturi si coroane ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, eu am o problema mai complexa. am avut dureri de masea ... shadowsthol.ann@gmail.com shadowsthol.ann@gmail.com Buna ziua, Eu am o problema mai complexa. Am avut dureri de masea cam 1 saptamana si mi s-a umflat maseaua de minte (abces). Era rosie fata, parea ... (vezi toată discuția)
Ce sanse am sa-mi recuperez banii de la o clinica stomatologica? kindness kindness Costuri enorme, lucrari dentare de proasta calitate, am achitat ffff multi bani fara o evaluare prealabila sau un deviz facut inainte de a achita 1100 E, suma ... (vezi toată discuția)