avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... tatal meu a decedat in 2007 acum in 2025 vrem sa facem ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

tatal meu a decedat in 2007 acum in 2025 vrem sa facem succesiunea ...

tatal meu a decedat in 2007 acum in 2025 vrem sa facem succesiunea dupa dinsul dar un frate de al meu nu vrea sa facem succesiunea .mai am inca doi frati care ei vor . mostenitoare la teren si locuinte este mama noastra care traieste caci este mostenire de la parintii dansei intrebarea ar fi putem face succesiunea fara fratele nostru
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:16, 4 Ianuarie 2025
Pai dacă mama avea mostenire de la părinți, tata ce avea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune dupa frate mioararadu mioararadu Am titlul de propietate pe terenul si casa parintilor mei pe numele bunicului din partea tatalui .Mostenitorii fiind tatal meu decedat unchiul meu decedat si ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi am?-mostenire ella_camy ella_camy Ma izbesc de o problema si nu stiu ce drepturi am.Este vorba despre o mostenire. Bunica a decedat (de vreo 22 de ani). In urma ei au ramas in viata sotul si 2 ... (vezi toată discuția)
Succesiune a1h4 a1h4 Am o intrebare , trebuie sa deschid succesiunea dupa tatal meu decedat in mai 2014. Mama traieste si suntem 5 frati. Eu locuiesc cu parintii sunt necasatorita ... (vezi toată discuția)