avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună seara! Mama mea va împlini 63 ani în ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună seara! Mama mea va împlini 63 ani în februarie. Nu are ...

Bună seara!
Mama mea va împlini 63 ani în februarie. Nu are nici un pic de vechime în muncă. Poate obține ceva pensie sau ajutor social ? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 01:15, 5 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pensie obtine doar daca a lucrat si contribuit minim 15 ani.
Pentru ajutor de incluziune sa intrebe la Primarie la Asistenta Sociala.
Ultima modificare: Duminică, 5 Ianuarie 2025
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara! am o întrebare către dumneavoastră, soacra mea ... suciu_oli77 suciu_oli77 Bună seara! Am o întrebare către dumneavoastră, soacra mea are 69 de ani este căsătorită și nu are nici un venit,decât socrul meu, Are foarte putini ... (vezi toată discuția)
Mama a lucrat o perioada la fostele sere 1 mai. apoi, prin 1990 ... SANTIER SANTIER Mama a lucrat o perioada la fostele sere 1 Mai. Apoi, prin 1990 a ramas acasa (sa ne creasca pe mine si pe fratele meu, casnica). Acum are 63 de ani si nici ... (vezi toată discuția)
Cand sa-mi depun dosarul la casa de pensii? CYBORG CYBORG Buna seara! Am doua intrebari, as dori sa-mi raspundeti. 1.Am varsta de 63 de ani in 2017.Nascut in 9 iulie 1954. Este adevarat ca ies la pensie pt. ... (vezi toată discuția)