Am un contract de prestarii servicii cu o firma de recuperare creante; Vreau sa anulez contractul de prestarii servicii deoarece nu sa ocupat de creanta mea la modul.1.Au trecut corespondenta adresa firmei lor asfel cind instanta a trimes informarea cu taxa de timbru acestia mi au comunicat dupa termenul prevazut de instanta procesul fiind anulat. 2 debitorul ma da in judecata sa anuleze factura iar firma de recuperari creante imi trimite ca pirit sa platesc taxa de timbru si o platesc iar in timpul asta am 4 sedinte la tribunal unde sunt parte ca Parit si nu sunt anuntat iar cind ajundg la mine informatii ca trebuie cerere reconventionala se depune iarasi dupa termenul prevazut de instanta la fel si concluziile scrise mai mult mi au cerut bani pentru realizarea serviciilor prestate ,,tardiv ,, la instanta peste termenele prevazute de instanta si chiar la taxa de timbru care din cauza lor am achitato dupa termen.3. Daca nu vor pe cale amiabila sa anulam contractul si sa mi returneze bani platiti din greseala firmei de recuperare solutia este sa mi caut un avocat sa i dau in judecata si sa continui procesele de recuperare cu un avocat...? Au trecut deja 2 ani si in loc sa recuperez bani restanti am mai cheltuit alte sume de bani.
Contactați urgent un avocat pt a vedea stadiul dosarului dvs,ce se poate face și pt a repara ce se mai poate.repara..În general astfel de firme au contracte cu fel de fel de clauze abuzive prin care încearcă sa tina captivi clientii.Tb lămurit la ce s.au obligat,ce s a întâmplat efectiv în dosarul dvs etc
Recuperare creante
Bimpal
Buna seara! As dori sa stiu ce am de facut pentru a recupera banii datorati de o firma (clinica), contravaloarea unor servicii prestate pentru care s.au emis ... (vezi toată discuția)