avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare creante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare creante

Buna seara! As dori sa stiu ce am de facut pentru a recupera banii datorati de o firma (clinica), contravaloarea unor servicii prestate pentru care s.au emis facturi deja si pentru care s.a depasit termenul de plata specificat in contract.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Bimpal , utilizator 19:31, 15 Iunie 2016
Urmați procedura cererii de valoare redusă sau a ordonanței de plată.
Notificare conform art. 1015 NCPC, iar in cazul in care nu achita ordonanta de plata. Sau daca suma este mai mica de 10.000 Lei puteti incerca prin cerere de valoare redusa. Taxa de timbru pt ordonanta de plata este 200 lei, iar taxa de timbru pt cerere de valoare redusa este 50 Lei daca suma nu depaseste 2000 lei sau 200 Lei daca creanta depaseste 2000 lei.
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta de plata sau cerere cu valoare redusa? ddianna ddianna Buna ziua, Am efectuat prestari servicii transport pentru o firma.Exista contract de pretari servicii transport, Scrisoarea de transport confirmata , factura ... (vezi toată discuția)
Escrocat merbogen merbogen am platit 2099,99 lei la firma Alprod 93,CUI: RO 3577497, pentru materiale pe care nu le-am ridicat sau primit. Mi-au promis ca-mi restituie banii - nu s-a ... (vezi toată discuția)
Cerere de chemare in judecata recuperare debite iancu123 iancu123 care este procedura de recuperare a debitelor in cazul unei societati care se ocupa de colectarea deseurilor, si daca are cineva un model de cerere de chemare ... (vezi toată discuția)