avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am fost incadrat in grad 3 de invaliditate, cati bani ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am fost incadrat in grad 3 de invaliditate, cati bani o sa primesc? ...

Am fost incadrat in grad 3 de invaliditate, cati bani o sa primesc? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:52, 6 Ianuarie 2025
Se stie doar ca nu puteti primi mai putin decat indemnizatia minima pentru pensjionari in suma de 1281 lei.
In rest depinde de stagiul realizat si de nivelul contributiei pe acea perioada de stagiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa mi spuneti ce suma de bani se primeste pentru invaliditate ... Akyy Akyy Va rog sa mi spuneti ce suma de bani se primeste pentru invaliditate grad 3, mentionez ca nu am cotizat in campul muncii, nu am decat 1 an de armata. ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate gradul i Ganna Ganna Buna seara. Am inteles ca dupa noua lege intrata in vigoare la 1 aprilie 2013, pensia de invaliditate se acorda indiferent de stagiul realizat. Dupa aceasta ... (vezi toată discuția)
Posibilitate pensionare ContSters118932 ContSters118932 Buna Ziua.Am o mare nelamurire,sper ca ma puteti lamuri. Am varsta de 36 de ani.Intai de toate,mentionez ca am hipoacuzie(ambele urechi) precum si ... (vezi toată discuția)