avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am făcut împreună cu copiii mei test ADN ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am făcut împreună cu copiii mei test ADN ...

Bună seara am și eu o nelămurire am făcut împrumut cu copii meii test adene la medicina legală prima să mergem să facem testul adene eu cu băiatul meu am mâncat un covrig ai am băut apă și fata ce mică o băut lapte de la mama ei se poate să ese testele greșite precizezi ca domni de la medicină legală nu au spus nimica să nu mâncăm sau să nu bem ceva ?
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 06:31, 6 Ianuarie 2025
Bună ziua,

Bănuiesc că vi s-a prelevat sânge, nu salivă, deci rezultatele vor fi corecte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie Marinsorin16z Marinsorin16z Buna ziua, ieri in jurul orei 8:30 am, am fost oprit de catre un echipaj de politie. Am fost testat de 2 ori cu aparatul la intervale diferite. Rezultatul ... (vezi toată discuția)
Consumul de alcool la volan remy71 remy71 Am consumat seara (20.00-23.00) 6 beri de 0.5 L.Am fost testat cu aparatul etilotest la ora 5.46(a doua zi dimineata) si a iesit o alcolemie de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua si autor va rog.... ContSters85287 ContSters85287 stie cineva vreo poveste buna care sa contina reteta cu alcoolul ingerat sa mi foloseasca la recalcularea alcoolemiei?la sange mia iesit 0,95 si 0,80 la a ... (vezi toată discuția)