avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună, as avea o întrebare. Am trecut printr-un ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună, as avea o întrebare. Am trecut printr-un proces penal, ...

Bună, as avea o întrebare. Am trecut printr-un proces penal, eu fiind persoana vătămată. Avand câștig de cauză, în urma căreia, mi s-au acordat daune în valoare de 11.000 de euro.
Întrebarea mea este, voi putea intra în posesia banilor?Eu având o datorie la ANAF de 3.000 de lei, plus alte câteva amenzi. Și care ar fii pașii pe care ar trebuii sa ii urmez pentru a întra în posesia banilor?
Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Probleme cu banca Mugurel_Mugurel Mugurel_Mugurel Buna ziua. Am un proces cu o banca unde am castigat fondul,iar apelul si recursul s-au respins.Tribunalul mi-a dat castig de cauza ptr anularea comisionului de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am trecut recent printr-un proces de vatamare corporala ... Valiy98 Valiy98 Buna Ziua, Am trecut recent printr-un proces de vatamare corporala ca victima. Am castigat procesul si am primit daune morale in valoare de xxxx ron. Cum ... (vezi toată discuția)
Bun dobandit prin licitatie, nu pot intra in posesia lui fizica puzuzu puzuzu Buna ziua. Am incercat sa caut o solutie pentru o nelamurire personala de ordin judiciar pe forum, dar nu am gasit niciun subiect asemanator deschis. Va rog ... (vezi toată discuția)