avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua. Vecina de la 2 găsește mereu câte un ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua. Vecina de la 2 găsește mereu câte un motiv sa ...

Bună ziua. Vecina de la 2 găsește mereu câte un motiv sa vina sa bata la ușă. Din câte am înțeles de la ceilalți vecini ar avea ceva probleme și nu ma pot Înțelege cu dânsa. Ce pot face sa rezolv situația. Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 15:48, 6 Ianuarie 2025
Va uitati pe vizor si nu-i mai deschideti usa.
Daca are tulburare de comportament, nu aveti cum rezolva problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu un vecin nebun CountPorcula CountPorcula Zilele trecute dupa meciul CFR-U-Cluj am venit acasa cu un grup de prieteni (~24:30) am urcat pe casa scarilor, prietenii mai vorbeau dar nu era nimic diferit ... (vezi toată discuția)
Am un vecin care, ori de câte ori aude gălăgie în timp ce fac curățenie, îmi oprește curentul de la panou iar azi m-a și amenințat că mă calcă în picioare. cum să procedez? CarmenLu CarmenLu Bună seara Mă confrunt cu următoarea situație; Daca nu am martori și nicio dovadă pot face plângere la poliție..Am un vecin care de cate ori fac ... (vezi toată discuția)
Vecinii imi deranjeaza chiriasii Crinaelena2000 Crinaelena2000 Buna ziua. Eu abea am inchiriat apartamentul unit oameni tare cumsecade. Sau mutat de 2 zile dar am 3 vecini care le face viata un calvar. Le bate la USA si le ... (vezi toată discuția)