avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Detasare in invatamant Franta-Romania
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Detasare in invatamant Franta-Romania

Buna ziua

Exersez in Franta ca si CPE ( consiliera principala de educatie), titulara pe post de 3 ani.
As dori o detasare in Romania pe un post similar sau ca si profesor.
Care ar fi sansele de reusita si pasii de urmat?

Va multumesc anticipat.

Nicoleta
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:07, 7 Ianuarie 2025
Depinde de unitatea de invatamant unde doriti sa va detasati ..mai intai trebuie un acord intre cele doua entitati .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detasare din invatamantul de stat in sistem privat ContSters93020 ContSters93020 Buna. Am nevoie de niste informatii cu privire la posibilitatea detasarii din invatamantul de stat in sistemul privat. In 2005 am obtinut un post de titular ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - pastrare post Valentina2002 Valentina2002 Sunt profesor suplinitor de limba engleza, in primul an de activitate in invatamant, la o scoala gimnaziala. Am promavat examenul de titularizare cu nota 7,81 ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata zoie zoie Sunt profesor titular cu o vechime de 21 ani. As dori sa imi iau concediu fara plata incepand cu 1 oct.2012. Pot beneficia mai mult de 1 an de CFP ? Pe ... (vezi toată discuția)