avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua! Se poate trece teren obținut prin ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua! Se poate trece teren obținut prin concesiune înainte ...

Bună ziua!
Se poate trece teren obținut prin concesiune înainte de căsătorie și casa finalizată după căsătorie pe regimul matrimonial comunitatea convențională? Astfel încât ambii soți sa fie proprietari?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 16:41, 6 Ianuarie 2025
Concesiunea nu inseamna proprietate. Imobilul finalizat in timpul casatoriei poate fi intabulat pe numele ambilor proprietari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare pe baza actului de donatie cristinaada cristinaada Buna ziua, sotul meu a primit prin act de donatie, in timpul casatoriei, de la mama lui un teren si autorizatia de construire emisa pentru construirea unei ... (vezi toată discuția)
Bunuri comune fiind căsătoriți Sabie alyna Sabie alyna Bună ziua doresc sa fac o intrebare, Eu sunt căsătorită de 4 ani de zile si inainte de căsătorie primaria unde sa facut căsătoria nia cerut sa ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa camelia_b camelia_b Buna, Vreau sa stiu ce solutie exista ca atunci cand vom intabula casa construita de mine si sotul meu, pe actul de proprietate sa fim amandoi trecuti. ... (vezi toată discuția)