avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Prevederile legii 285/2024 se aplica și pentru ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Prevederile legii 285/2024 se aplica și pentru pensionarii din ...

Prevederile legii 285/2024 se aplica și pentru pensionarii din Ministerul de interne, Ministerul apărării naționale, etc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:02, 24 Februarie 2025
Pensiile din MAI,MApN și SRI nu fac parte din sistemului public de pensii prevazut de legea 360/2023.
Ultima modificare: Luni, 24 Februarie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt persoana cu dizabilitate, si am inteles ca la 53 de ani ... genoh genoh Sunt persoana cu dizabilitate, si am inteles ca la 53 de ani ma pot pensiona de drept, nestiind ca am nevoie de peste 23 ani vechime, deci mi-am facut dosar, ... (vezi toată discuția)
Incasari necuvenite in timpul pensiei anticipate MarcuCelcuArcu MarcuCelcuArcu Buna ziua, In 2012, mama a fost pensionata anticipat, primind decizia de pensionare cu suma de bani pe care trebuie sa o incaseze lunar, dupa scaderea celor ... (vezi toată discuția)
Pensie bechesancacristina bechesancacristina amnistia fiscala pentru pensionari nu se aplica si pentru pensia de urmas? (vezi toată discuția)