avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna Seara! Am o intrebare legata de ordonanta de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna Seara! Am o intrebare legata de ordonanta de urgenta din ...

Buna Seara! Am o intrebare legata de ordonanta de urgenta din Iulie 2024 care spune ca ti se restituie permisul auto daca in 72 de ore nu iti vin rezultatele analizelor . Este adevarat se tine cont de aceasta ? A avut cineva vre-o speta de genul ? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Mihai-Alexandru27 , utilizator 17:38, 7 Ianuarie 2025
Prevederile din respectivul act normativ sunt in vigoare si trebuie respectaate, inclusiv de politie.
VA multumesc pentru raspuns

POPA GHEORGHE a scris:

Prevederile din respectivul act normativ sunt in vigoare si trebuie respectaate, inclusiv de politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitate recoltare probe urină iml Jwjwj Jwjwj Bună seara Am fost depistat pozitiv la Canabis în timp ce efectuam încărcarea unui autoturism neinmatriculat pe o platformă auto! Menționez ca am ... (vezi toată discuția)
Raspuns procuror Sorinmarin98 Sorinmarin98 Buna ziua, revin si eu cu o intrebare. In urma cu o luna, mai exact pe data de 05.01.2020 am fost oprit de catre un echipaj de politie pe raza localitatii ... (vezi toată discuția)
Exceptie de inadmisibilitate bge bge In anul 2010 in luna februarie mi-am achitat impozitele la primarie pentru anul respectiv, ulterior in noiembrie am aflat cu stupoare ca mai datorez 1500 lei, ... (vezi toată discuția)