avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pentru recunoașterea căsătoriei la primăria ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pentru recunoașterea căsătoriei la primăria orașului natal ...

Bună seara. Un răspuns vă rog frumos. Pentru recunoașterea căsătoriei la primăria orașului natal,(România) căsătorie înregistrata 17 septembrie 2011 în Italia soțul cetatean italian soția cetățean român ce documente sunt necesare. Vă mulțumesc.
Ultima modificare: Luni, 6 Ianuarie 2025
Moise Tudorița, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:53, 7 Ianuarie 2025
Vi s-a dat raspuns deja
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Vi s-a dat raspuns deja
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie in strainatate (italia) cojocaru_d35 cojocaru_d35 Buna ziua ! Sant casatorita in strainatate,Italia ,cu un cetatean italian si as vrea sa stiu daca certificatul de casatorie trebuie inregistrat obligatoriu si ... (vezi toată discuția)
Salve! m-am casatorit in italia cu cetatean strain dar nu am ... Alcor_Gea Alcor_Gea Salve! M-am casatorit in Italia cu cetatean strain dar nu am facut transcrierea casatoriei, avand o situație tensionata in familie fapt pentru care am si ... (vezi toată discuția)
Casatoria incheiata in romania intre un cetatean roman si unul italian urgent liapilat liapilat Buna ziua, As dori sa stiu, care ar fi drepturile mele in Italia calitate de viitoare sotie a unui cetatean italian, mentionez faptul ca acesta casatorie va ... (vezi toată discuția)