avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Bună seara. La multi ani ! O întrebare, la început ...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Bună seara. La multi ani ! O întrebare, la început de an.. ...

Bună seara. La multi ani !
O întrebare, la început de an..
Justiție divina sau pământească ? Care credeți ca este mai sigura și mai completa? Mai eficenta. Mulțumesc. Sănătate.
Cu stima ,
Marius Bote..
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:04, 7 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Intrebarea dvs. e … ciudata … Raspunsul nu il stie nimeni , pentru ca justitia divina va interveni DUPA ce te duci pe acele meleaguri … Si nimeni nu s-a intors sa ne spuna ce eficienta a avut . Nu stim decat despre cea pamanteasca , care e , cateodata mai mult , altadata mai putin eficienta .
Pana la Dumnezeu, te mănâncă sfinții, deci nu așteptați judecata divina, încercați intai cu asta pământească daca aveti vreun diferend cu careva.
" Ferice de cei ce păzesc Legea, de cei ce înfăptuiesc dreptatea în orice vreme!”, scrie în Psalmi.

" ... dincolo de judecata omenească, ce operează pe baza unei logici izvorâte din rațiune, există, mai presus de toate, o judecată transcendentală, o rațiune divină, în care ar trebui să credem și după care ar trebui să ne ghidăm, dar ghidajul acesta ține de fiecare dintre noi, de legătura spirituală pe care o avem cu prima dintre toate puterile de pe acest Pământ – Puterea de Sus. ... "
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aproape a trecut 2009.e mai buna viata noastra...de avocat? Ileana Schwarz Ileana Schwarz Am simtit nevoia sa va transmit un mesaj. Voua, celor ca mine.Celor care ne inghesuim prin salile de judecata si ne intrebam aproape zilnic cel fel de ... (vezi toată discuția)
Drept si religie.... Marius Bote Marius Bote Bună ziua. Va punem oîntrebare mai delicata. Drept si religie. Un preot, refuza sa imi elibereze certificatul de Botez al nepotelului meu. Pentru un Botez ... (vezi toată discuția)
Ce nu inteleg eu Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici Trebuie sa incep cu o afirmatie dureroasa dar adevarata: [b]am un intelect deficitar[/b]. Nu, nu sunt autist, nu sufar nici de sindromul Down si nici nu sunt ... (vezi toată discuția)