avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara, vă deranjez cu o întrebare. Eu și ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara, vă deranjez cu o întrebare. Eu și soțul meu ...

Bună seara, vă deranjez cu o întrebare. Eu și soțul meu de cetățenie Italiana vrem sa cumpăram un apartament în București , unde pot face NIF, pentru el? Mi sa cerut la actul de vânzare cumpărare. Mulțumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 23:02, 6 Ianuarie 2025
La ANAF

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune cetățean străin Gabriela 9 Gabriela 9 Bună ziua, soțul meu este italian, căsătoria s-a făcut în Italia în 2006,avem separația bunurilor.In 2007 am cumpărat un apartament unde a fost trecut ... (vezi toată discuția)
Sunt cetățean român și sunt căsătorită cu un cetățean ... Felicia Ion Felicia Ion Sunt cetățean român și sunt căsătorită cu un cetățean italian fără separare de bunuri și cu căsătoria recunoscută și în România. Vrem să ... (vezi toată discuția)
Vreau sa cumpar apt, dar sunt casatorita cu cetatean strain bg51414156 bg51414156 Buna, doreasc sa cumpar un apt in Bucuresti, dar mi s-a cerut NIF-ul sotului. Mentionez ca sunt casatorita in strainatate cu un cetatean strain care nu este ... (vezi toată discuția)