avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună, Daca beneficiez la facultate de bursa socială ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună, Daca beneficiez la facultate de bursa socială mă pot ...

Bună,
Daca beneficiez la facultate de bursa socială mă pot și angaja ? Adică o să pot lua bursa în continuare ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:22, 7 Ianuarie 2025
De angajat va puteti angaja ..insa vedeti daca nu pierdeti bursa in cazul angajarii ..intrebati la Facultate.
De angajat va puteti angaja ..insa vedeti daca nu pierdeti bursa in cazul angajarii ..intrebati la Facultate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara.sunt student în anul 1 la facultate. beneficiez ... Dani12y Dani12y Bună seara.Sunt student în anul 1 la facultate. Beneficiez de bursa sociala ,iar în semestrul 2 trebuie sa refac dosarul pentru bursa.Eu mai am o sora care ... (vezi toată discuția)
Bursa sociala student geea_dee geea_dee Buna seara. As avea si eu o intrebare: daca depun dosar pentru bursa sociala ca student la facultate si intre timp ma angajez (de exemplu dupa o luna dupa ce ... (vezi toată discuția)
Bună seara.sunt student în anul 1 la facultate. beneficiez ... Dani12y Dani12y Bună seara.Sunt student în anul 1 la facultate. Beneficiez de bursa sociala ,iar în semestrul 2 trebuie sa refac dosarul pentru bursa.Eu mai am o sora care ... (vezi toată discuția)