avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara am o întrebare este adevărat ca sau dat ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara am o întrebare este adevărat ca sau dat cele 1000 ...

Bună seara am o întrebare este adevărat ca sau dat cele 1000 de zile pentru deținuți mia zis soțul meu ca tot se vorbește în penitenciarele din romania va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:21, 7 Ianuarie 2025
Nu stiu sa existe asa ceva adoptat... Legea nr. 254 din 19 iulie 2013 privind executarea pedepselor și a măsurilor privative de libertate dispuse de organele judiciare în cursul procesului penal nu are mentiuni in sensul indicat de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile omului in penitenciar nelu95 nelu95 Buna ziua, imi poate da si mie cineva legea cu drepturile omului in penitenciare? Am mare nevoie si nu stiu care este exact... Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Cerere schimbare regim de executare a pedepsei gabytza79 gabytza79 Buna ziua.Concubinul meu este in penitenciar si doreste sa faca o cerere la regimul de executare,sa fie trecut la un regim inferior celui care este in momentul ... (vezi toată discuția)
As vrea sa aflu mai multe despre drepturile unui detinut la intalnirile cu avocatul sau in penitenciar andu2607 andu2607 vreau sa stiu daca e normal ca avocatul sa stea de vorba cu clientul sau intr-un spatiu public ex:si cu alti detinuti de fata si despartiti de un geam ; si de ... (vezi toată discuția)