avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua! Am un amic care a întrat peste un amic de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua! Am un amic care a întrat peste un amic de al lui ...

Bună ziua!
Am un amic care a întrat peste un amic de al lui în casa
Acesta din urma avea o datorie la cel care a întrat peste el de 500 lei...au fost la amanet și a amanetat telefonul ptr suma.de 500 lei...banii nu i a dat celui care avea datoria și altuia care erau cu ei...la politie partea vătămată și a schimbat de 3-4ori declarația...usa cum rezulta din fotografii nu este forțată
Băiatul care a întrat în casa este pe arest preventiv de 4 luni dar declarațiile tuturor chiar și a părții vătămate nu spune ca l a forțat sau l a intimidat intr un fel ptr a I da banii...nu i se poate da arest la domiciliu??ce este de făcut în acest sens???
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 13:15, 7 Ianuarie 2025
Bună ziua! Fapta reprezinta infractiune chiar daca nu a rupt si usa. Solicitati arest la domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vătămare corporală Iulian.iordache Iulian.iordache Buna ziua! Am și eu o întrebare. Am vătămare corporală și încă ma judeca. Persoana vătămată a pierdut un organ(splina) și a necesitat 40-45 ... (vezi toată discuția)
Sunt acuzat de violara de domiciliu dragosducu dragosducu in 2010 prietena mea X actuala sotiie( 40 ani)era batuta sistemati de fostul sot (care avea multiple internari la psihiatrie)cu care avea domiciliu in aceias ... (vezi toată discuția)
Înțelegere partea civila Adelina Ioana Adelina Ioana Buna ziua. In declarații, partea civilă solicita un prejudiciu(500 lei). Am încercat sa discut despre acea înțelegere notariala însă respectivul a ... (vezi toată discuția)