avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... am depus o sesizare la parchet privind fapta de fals ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

am depus o sesizare la parchet privind fapta de fals si uz de ...

am depus o sesizare la parchet privind fapta de fals si uz de fals a unui functionar public. Au trecut 6 luni, si nu sa facut nimic. Ce sa fac?
Cel mai recent răspuns: SunnyXxxX , utilizator 19:08, 8 Ianuarie 2025
metionez faptul ca am depus si dovezi, si tot nu sa miscat nimic

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din păcate, soluționarea plângerilor penale durata proceselor și comunicarea cu persoanele care sunt victime ale infracțiunilor,toate acestea repr o mare problemă.
Nu există un termen legal de soluționarea a acestora.Ce puteți face dumnv?
Puteți adresa procurorului de caz o cerere,prin care îi solicitati stadiul cercetării penale și urgentarea acesteia.
multumesc pentru raspuns
Daca sesisez presa, ar avea vreun efect?
Faptele sunt grave, desfasurate pe o perioada de 4 ani si prejudiciul e consistent.
Da puteți face o astfel de sezizare.
Cel mai indicat ar fi să luați legătura cu un reporter tv .( să faceți copii la toate probele pe care le aveți)
Ultima modificare: Miercuri, 8 Ianuarie 2025
SunnyXxxX, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce e de facut cu plangerea penala. nimar nimar Buna ziua, Acum aproximativ 40 de zile s-a depus PLANGERE PENALA PENTRU INCEPEREA URMARIRII PENALE impotriva reprezentatilor unei societati pe actiuni ... (vezi toată discuția)
Dosar de urmarire penala ContSters205085 ContSters205085 Buna seara , poate cineva sa ma ajute a afla situatia dosarului penal nr.9395 \P\ 2008 ,pe numele SAVU ANA .Stiu ca plangerea penala a fost depusa la ... (vezi toată discuția)
Durata rezolvare plangeri penala ContSters210520 ContSters210520 Cunoasteti cazuri de plangeri penale nerezolvate in mai mult de 2 (doi) ani si 4 (patru) luni, cu toate interventiile posibile ? Ce poate fi facut in acest ... (vezi toată discuția)