Buna seara , poate cineva sa ma ajute a afla situatia dosarului penal nr.9395 P 2008 ,pe numele SAVU ANA .Stiu ca plangerea penala a fost depusa la parchetul de pe langa judecatoria sectorului 1.
Eu am incercat dar nu am reusit pe JUST.RO .
Multumesc
Stiu ca plangerea a fost inregistrata cu nr.1430 05.07.2008 .Fapta savarsita este: fals in acte si insusire de bani necuveniti . Se incadreaza la evaziune fiscala?
Multumesc pentru amabilitate .
Problema este alta .In urma cu trei luni am depus plangere penala impotriva acestei persoane , in plangere am acuzat-o de racolare de persoane pentru trafic de droguri ,si complicitate .DE cand am depus plangerea nu mai stiu nimic ,am trecut pe la domnul procuror in ideea de a afla in ce stadiu se afla plangerea mea ,dar procurorul mi-a spus sa nu mai vin pana nu ma cheama dansul.
De curand am primit aceasta informatie ,precum ca aceasta persoana mai are dosar penal cu nr. pe care l-am mentionat . Informatia o am pe mail ,cu denumirea firmei unde a activat aceasta persoana .
Pot atasa plangerii mele si aceasta informatie ?
Plangere penala
mirela_43
Buna ziua,
am depus in luna februarie 2011 , plangere penala impotriva a doua persoane ,invinuite de mine pentru infractiunea de racolare de persoane si ... (vezi toată discuția)