avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar de urmarire penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar de urmarire penala

Buna seara , poate cineva sa ma ajute a afla situatia dosarului penal nr.9395 P 2008 ,pe numele SAVU ANA .Stiu ca plangerea penala a fost depusa la parchetul de pe langa judecatoria sectorului 1.
Eu am incercat dar nu am reusit pe JUST.RO .
Multumesc
Cel mai recent răspuns: TDorina , utilizator 23:12, 25 Mai 2011
Dosarul dvs. cu astfel de nr. se afla la politie sau parchet pentru cercetari in functie de fapta reclamata.
Stiu ca plangerea a fost inregistrata cu nr.1430 05.07.2008 .Fapta savarsita este: fals in acte si insusire de bani necuveniti . Se incadreaza la evaziune fiscala?
Solicitati parchetului stadiul cercetarilor in dosarul mentionat.Este posibil sa nu fi fost solutionat.
Multumesc pentru amabilitate .
Problema este alta .In urma cu trei luni am depus plangere penala impotriva acestei persoane , in plangere am acuzat-o de racolare de persoane pentru trafic de droguri ,si complicitate .DE cand am depus plangerea nu mai stiu nimic ,am trecut pe la domnul procuror in ideea de a afla in ce stadiu se afla plangerea mea ,dar procurorul mi-a spus sa nu mai vin pana nu ma cheama dansul.
De curand am primit aceasta informatie ,precum ca aceasta persoana mai are dosar penal cu nr. pe care l-am mentionat . Informatia o am pe mail ,cu denumirea firmei unde a activat aceasta persoana .
Pot atasa plangerii mele si aceasta informatie ?
Nu vad rostul.
Puteti mentiona acest aspect in declaratia pe care o sa o dati.
Daca are ceva "pe suflet" o sa-i apara in cazierul din dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taraganarea unei plangeri penale maryeta2000 maryeta2000 Buna seara , in luna februarie am depus la D.I.I.C.O.T.o plangere penala impotriva a doi cetateni romani ,pentru racolare de persoane si folosirea lor in ... (vezi toată discuția)
Plangere penala mirela_43 mirela_43 Buna ziua, am depus in luna februarie 2011 , plangere penala impotriva a doua persoane ,invinuite de mine pentru infractiunea de racolare de persoane si ... (vezi toată discuția)
Abandonul de familie alexa_mihaela alexa_mihaela buna ziua! am depus o plangere penala la parchet pentru savarsirea infractiunii de abandon de familie.de 5 luni nu am primit nici un raspuns, am fost la ... (vezi toată discuția)