avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract de comodat cu drept de subînchiriere
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract de comodat cu drept de subînchiriere

Doresc să dau în comodat un spațiu unei asociații non-profit, cu dreptul de a închiria acest spațiu. Asociația are sediul în alt județ. Unde se va înregistra contractul de închiriere, acolo unde are sediul (care nu se modifică) sau în județul în care am spațiul?

Contractul de comodat trebuie înregistrat undeva, la primărie sau ANAF? - eu știam că nu.
Se poate mări impozitul, în acest caz?
Ultima modificare: Marți, 7 Ianuarie 2025
Panciu, utilizator

Alte discuții în legătură

Inchiriere sediu constituire asociatie non-profit, cum se face? stefb stefb Suntem doua persoane fizice care dorim infiintarea unei asociatii non-profit avand ca scop acordarea de burse scolare si avem urmatoarele doua ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere sau comodat ?? doar_andreea doar_andreea Buna ziua , Am o nelamurire . Firma unde lucrez(sa spunem X ),are un contract de inchiriere cu o asociatie non-profit , pentru un spatiu in care isi ... (vezi toată discuția)
Bilant asociatie nonprofit luizacsinte luizacsinte Am o nelamurire... O Camera de Comert...ca si asociatie non-profit...depune bilanturi...?? Multumesc (vezi toată discuția)