avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare masina electrica cumparata prin Rabla Plus
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare masina electrica cumparata prin Rabla Plus

In 2021 am cumparat o masina electrica pe un SRL prin programul Rabla Plus. Pretul masinii a fost in jur de 35000 euro, iar voucherul Rabla Plus aproximativ 11000 euro, deci eu (firma) am platit aprox. 24000 euro.

Acum, dupa aproape 4 ani, doresc sa vand masina si probabil ca pot primi si 25000 euro, deci mai mult decat am scos din buzunar pentru ea.

Exista vreo limitare legata de vanzare in acest caz?
Trebuie sa dau inapoi la stat banii pe voucher?
Este o limita de timp in care nu pot vinde masina (ca la apartamente prin Prima Casa)?
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 22:23, 7 Ianuarie 2025
Buna ziua

Prin diverse ordine s-au tot modificat conditiile programului rabla. Trebuie sa cititi in contractul semnat care au fost conditiile valabile in momentul ala. In ultimele editii contractele stipulau ca valoarea tichetului trebuie returnata daca masina este instrainata mai devreme de un an de la cumparare sau inainte de terminarea contractului de leasinig.

Dvs puteti vinde masina cu ce suma vreti, nu sunteti obligat sa o intrainati la maximul valorii de achizitie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rabla 2018 Phantomell Phantomell Salut, am si eu o intrebare... Se poate instraina voucherul? As dori sa achizitionez o masina prin programul rabla 2018,dar nu am o masina veche, as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Programul rabla 2013 - proprietar diferit de persoana din talonul masinii angel_3ro angel_3ro Buna ziua tuturor! Ma ajutati cu un sfat? O sa cumpar o masina prin rabla 2013, stiu ca inca nu s-a stabilit nimic dar vroiam sa va intreb daca stiti din ... (vezi toată discuția)
Bonuri valorice "rabla" - pot cumpara orice? teleman teleman a,m si eu o itrebare in legatura cu bonurile valorice care se dau pt rabla.este adevarat ca dak dai masina la rabla incepand de la 1 ianuarie 2010 iti da un ... (vezi toată discuția)