In 2021 am cumparat o masina electrica pe un SRL prin programul Rabla Plus. Pretul masinii a fost in jur de 35000 euro, iar voucherul Rabla Plus aproximativ 11000 euro, deci eu (firma) am platit aprox. 24000 euro.
Acum, dupa aproape 4 ani, doresc sa vand masina si probabil ca pot primi si 25000 euro, deci mai mult decat am scos din buzunar pentru ea.
Exista vreo limitare legata de vanzare in acest caz?
Trebuie sa dau inapoi la stat banii pe voucher?
Este o limita de timp in care nu pot vinde masina (ca la apartamente prin Prima Casa)?
Prin diverse ordine s-au tot modificat conditiile programului rabla. Trebuie sa cititi in contractul semnat care au fost conditiile valabile in momentul ala. In ultimele editii contractele stipulau ca valoarea tichetului trebuie returnata daca masina este instrainata mai devreme de un an de la cumparare sau inainte de terminarea contractului de leasinig.
Dvs puteti vinde masina cu ce suma vreti, nu sunteti obligat sa o intrainati la maximul valorii de achizitie.
Rabla 2018
Phantomell
Salut, am si eu o intrebare... Se poate instraina voucherul?
As dori sa achizitionez o masina prin programul rabla 2018,dar nu am o masina veche, as vrea sa ... (vezi toată discuția)