avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua as dori să știu dacă în 2010 am făcut ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua as dori să știu dacă în 2010 am făcut un împrumut ...

Bună ziua as dori să știu dacă în 2010 am făcut un împrumut la Provident de 400 lei din care am rambursat o parte din bani se poate că după 14 ani sa mi se facă proprie pe salar?Asta in contextul in care in tot acest timp am lucrat cu carte de munca
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua! Teoretic, dreptul de a cere executarea silita sau de a obtine obligarea dvs. la plata, s-a prescris (depinde de circumstantele spetei).

Teoretic, poprire se poate institui, urmand ca dvs. sa faceti o contestatie la executare pein care sa aratati ca dreptul creditorului este prescris.
Daca nu contestati in 15 zile, ramane sa platiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua daca in 2010 am luat un împrumut de la provident ... Moldovan Kristina tunde Moldovan Kristina tunde Bună ziua daca in 2010 am luat un împrumut de la Provident de 400 lei astăzi mi se poate face proprie după 14 ani suma totală de restituit fiind ... (vezi toată discuția)
Credit provident cristina1112 cristina1112 Buna ziua, in 2010 am facut un credit la Provident, am platit cateva rate, apoi nu am mai avut posibilitatea de plata si nu am mai achitat nici o rata. De ... (vezi toată discuția)
Poprire Babulinu Babulinu Un imprumut la Provident facut in anul 2013,dupa cati ani se prescrie? Au voie dupa 4 ani fiind o banca neguvernamentala sa solicite poprire pe salariu? (vezi toată discuția)