avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua ! In anul 2014, am dat o declarație ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua ! In anul 2014, am dat o declarație notarială, unui ...

Buna ziua !
In anul 2014, am dat o declarație notarială, unui vecin , pentru obținerea autorizației de construcție.
In anul 2022, am revocat acordul , aducandu-i la cunoștință și vecinului acest fapt.
Acuma, s-a apucat de construit .
Am o întrebare
Poate construi în baza unui acord revocat ?
Notificarea trebuia facuta in scris, prin posta cu conformare de primire. Se anexeaza actul notarial de revocare acord dat initial. Trebuia comunicata revocarea si la primaria care a emis autorizatia de ctie.
Mulțumesc pentru răspuns. Noi am dat în mana revocarea și vecinul a semnat de primire. Nu am știut că trebuia anunțat la primărie. Notarul a spus că revocarea apare în registrul notarilor , noi doar sa ne ocupam de anunțarea persoanei în cauză. Mai putem face ceva ? Specific , deocamdată are doar Certificat de urbanism.
Ultima modificare: Vineri, 10 Ianuarie 2025
Viopogy, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este bine, notificati si la primarie, sa fie...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare primarie construire bucătărie de vara. am citit ... Antik Antik Notificare primarie construire bucătărie de vara. Am citit pe internet despre modificarea legii privind aut.lucrarilor de construire și va întreb pentru ... (vezi toată discuția)
Intro curte comuna fara acordul vecinilor,pot exista constructii..vecinul ... MGA2015 MGA2015 Intro curte comuna fara acordul vecinilor,pot exista constructii..vecinul a construit iar eu nu sunt de acord cu aceste constructii.....ce ar trebui sa fac k ... (vezi toată discuția)
Autorizatie si distante intre cladiri... marinelapolescu marinelapolescu Buna ziua, Am cumparat un teren, pentru a construi pe el un bloc. Am obtinut certificat de urbanism pt. p+2e+m, si eu voiam sa fac 3e, asa ca am scos un ... (vezi toată discuția)