avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Deschiderea succesiunii inseamna acceptarea tacita a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Deschiderea succesiunii inseamna acceptarea tacita a acesteia? ...

Deschiderea succesiunii inseamna acceptarea tacita a acesteia? Mentionez ca am dezchis succesiunwa in termen de 1 an de la deces dar nu am dat declaratie de acceptare .

Alte discuții în legătură

Declaratie de acceptare a succesiunii Gelu222 Gelu222 Buna ziua, V-as ruga,sa-mi raspundeti si mie,la urmatoarele aspecte: 1 - Declaratia de acceptare a succesiunii,trebuie facuta si in cazul existentei unui ... (vezi toată discuția)
Mostenire andreeaapostol andreeaapostol Buna ziua, Ca urmare a decesului mamei mele si avand in vedere ca locuiesc in strainatate, am facut o declaratie de acceptare a successiunii la consulatul ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu o mostenire de succesiune nerevendicata? Gabivali Gabivali Ce se intampla cu o mostenire de succesiune a unuia dintre 3 frati dupa mama, daca a fost depasit termenul de acceptare, mai exact au trecut 1 an si 2 zile de ... (vezi toată discuția)