avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara! Am făcut o prostie, am fost să ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara! Am făcut o prostie, am fost să înmatriculez o ...

Buna seara!
Am făcut o prostie, am fost să înmatriculez o mașină cu o asigurare falsa.
In scurte cuvinte, am următoarele fapte: fals și uz de fals, fals sub semnătură privată și inducerea in eroare a organelor judiciare.
Nu am mai avut probleme până acum, nu am avut dosar, nu am fost condamnat.
Care sunt șansele să fiu arestat ?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 11:38, 9 Ianuarie 2025
Buna ziua, raspunsul depinde de mai multi factori: cand s-au savarsit faptele, in ce stadiu este dosarul precum si cele retinute in dosar. Ar fi bine sa va angajati un avocat care sa studieze dosarul dvs si sa discutati cu el situatia amanuntita pentru a va reprezenta in proces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Foarte, foarte important!!! mgh_milanistul mgh_milanistul Cum se pedepseste depunerea cu buna stiinta de acte false in instanta, cu scopul precis de a insela instantele judecatoresti? (vezi toată discuția)
Participare improprie la fals intelectual! bună ziua poate să ... Andrei19955 Andrei19955 Participare improprie la fals intelectual! Bună ziua poate să îmi spună cineva care dintre următoarele 2 infracțiuni se pedepsește mai rău? ... (vezi toată discuția)
Reprogramare parchet, citatia n-a ajuns la timp aidu aidu M-au citat la parchet sa dau declaratie in legatura cu o plangere ce am formulat-o. A sosit posta... dupa data programata. Cu amenintare de amenda. Am scris ... (vezi toată discuția)